Pubg Mobile

Pubg Mobile’da Maserati!

Haberin Detayları

Spor arabanızı PUBG Mobile’da rezerve edin!

PUBG yeni bir iş birliğine başlıyor! Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan PUBG, İtalyan spor otomobil markası Maserati ile ortaklık kurdu. Bu ikonik markadan bir araca sahip olmak için 31 Aralık’a kadar vaktiniz var.

Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Maserati, ikonik spor otomobiliyle PUBG Mobile’da yerini aldı! Bu özel iş birliği sayesinde, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular İtalyan devinin araçlarını battle royale arenasında kullanabilecekler.

1914’te İtalya’nın Bologna şehrinde kurulan bu tarihi otomobil markası, ikonik trident logosuyla bilinir. PUBG Mobile’a eklenen araçlar şunları içerir:

3,0 litrelik çift turbo V6 motorlu hafif ve güçlü Maserati coupe,
süper araba MC20
Levante ile kilidi açılabilen sürpriz bir araç, bir SUV modeli sizi bekliyor!

Oyunda kilidini açarak bu harika aracı öğrenebileceksiniz. 31 Aralık’a kadar bir Maserati kullanma fırsatına sahip olacaksınız. Tencent Games, bu iş birliğine ilişkin değerlendirmelerini de paylaşmayı unutmadı. PUBG Mobile deneyimini zenginleştirmek için oyunculara doğru ortaklıkları sağlamak için çok çalıştıklarını belirttiler.

PUBG Mobile Yayıncılık Başkanı Vincent Wang, sanal dünya değiştikçe araba tasarımı ve etkileşimli oyun dünyalarını bir araya getirmeye yardımcı olmaktan heyecan duyduklarını söyleyerek sözlerini tamamladı. PUBG Mobile, interaktif eğlence dünyasının dengesini tamamen değiştirdi. Bu işbirlikleri sayesinde, oyuncunun oynanışını düzenli olarak değiştirerek oyun yapısını canlı tutar.

Son olarak bu iş birliği ile spor otomobil ve Maserati tutkunlarını olduğu kadar hız tutkunlarını da buluşturuyor. Dilediğiniz Maserati’yi seçerek kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir