Point Blank

Point Blank Büyük Final Çevrimdışı Etkinliği

Haberin Detayları

Pandemi nedeniyle askıya alınan Çevrimdışı Final etkinlikleri, 24 Aralık Cumartesi günü Estanbul Esports & Gaming Center’da gerçekleştirilecek olan PBST 2022 Sezon-2 Büyük Finali ile başlayacak.

Özlem Bitti!

Şampiyonun Tayland’da ülkemizi ve bölgemizi temsil edeceği PBIC finalinden önce temsilcimizi belirlemek için sadece birkaç gün kaldı. TAM Game League, Elite League ve Super Arena liglerinin en iyilerinin katıldığı online finalde gruplarını lider bitiren dört büyük takım, 24 Aralık Cumartesi günü Estanbul Espor & Game Center’da karşı karşıya gelecek. Geri sayım başladı, heyecan dorukta!

PBST 2022 Sezon-2 Büyük Final etkinliğini izlemek isteyen izleyiciler için muhteşem etkinlikler ve hediyeler hazırlandı. Mücadele Kartları, Zar etkinliği, Top Makineleri ve daha fazlası bu finalde yer alacak.

Final PBTV’de!
Şimdi geri sayım başladı. Büyük Final için yalnızca birkaç gün kaldı. Bu heyecana ortak olmak ve finali yerinde yaşamak isteyenler 24 Aralık Cumartesi günü İstanbul Espor ve Oyun Merkezi’nde canlı olarak, bu heyecanı ekranda yaşamak isteyenler ise canlı olarak izleyebilecekler. PBTV’de canlı yayın (youtube.com/pbespor, twitch.tv/tampointblank).

30.000 TL’lik ödül havuzu hariç, ziyaretçilere ve izleyicilere binlerce TL’lik hediyelerin dağıtılacağı final mücadelesini kaçırmayın!

Alana gelemeyenler üzülmesin! Oyuncu röportajları, canlı yayın hediyeleri ve dahası sizleri bekliyor olacak.

Hedef PBIC!

PBST 2022 Sezon-2 şampiyonu, Mart ayında gerçekleşecek olan Boş Nokta Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Takımlar son hazırlıklarını tamamlamak üzere. #OseneBuSene #HedefeKilitlen #TakimIsmi (REVENANT, DEEMER, OXO, NUEVO) hashtag’iyle takımları desteklemeye hazır mıyız?

PBIC Sezon Finalini sitede izlemek isteyen ziyaretçiler için katılım ücretsizdir.

Adres: Aytekin Kotil Caddesi 1/C Fulya / İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir