Pubg Mobile

PUBG Mobile’da Bruce Lee!

Haberin Detayları

PUBG Mobile’da Bruce Lee gibi bir dövüş sanatları efsanesi görmeyi beklemezsiniz. PUBG Mobile’dan bahsetmişken, dövüş sanatları temalı bir özel etkinlik vardı ve bu, Lee’nin oyunda iki mınçıkasını kullanması için mükemmel bir fırsat gibi görünüyordu.

2.4 güncellemesinin gelmesiyle PUBG Mobile, 6 Ocak’tan itibaren Martial Arts Showdown etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinlik, yeni haritalar, yeni Kung Fu temalı öğeler ve patlayıcı yeni silahların yanı sıra Bruce Lee’nin Dream Apprentice etkinliğiyle 10 Ocak’ta gelişine zemin hazırlıyor. Bu etkinlik, çeşitli Bruce Lee temalı kostümler ve ifadeler getirdi. , kozmetik vb.

PUBG Mobile Yayın Başkanı Vincent Wang şunları söyledi: “Bruce Lee, bugün hala dünya çapında birçok insana ilham veriyor. 20. yüzyılın en etkili ve tanınan yıldızlarından biri olarak, birçok PUBG Mobile oyuncusu onun sadık hayranları.” … Eşsiz görünümünü mirasıyla onurlandırın. çok gururluyuz Onun kişiliği hakkında pek çok gerçeği oyuna getirebildiğimiz için çok gururluyuz. ”

Dream Apprentice etkinliği 10-26 Ocak tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve oyuncular, özel ödüller kazanmak için Bruce Lee’yi bir dizi mücadelede takip edecek.

Kostüm setlerinden bazıları, Bruce Lee’nin film jeneriğinden ikonik görünümlerden ilham alan Bruce Lee Kung Fu Soul Suit, Melee Expert Suit ve Mr. Kung Fu Suit’i içeriyor. Daha fazla Bruce Lee temalı araç ve paraşüt dış görünümünün yanı sıra bazı Bruce Lee ifadeleri bekleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir