Steam

Haftanın En Çok Satan Oyunları Steam Türkiye’de!

Haberin Detayları

Steam, Türkiye’de bir haftadır en çok satan oyunlarının listesini yayınladı. Bu listenin başında hangi oyunlar olduğunu öğrenmek istiyorsanız tüm detayları sizler için derledik.

Counter-Strike: Küresel Saldırı
Yıllardır popülaritesini koruyan Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Türkiye’de haftanın en çok satan oyunu oldu. Bu efsane nişancı oyunu her dönem oyuncuların favorileri arasında yer almaya devam ediyor.

ormanın oğulları
2023 yılının en büyük hitlerinden biri olacağı tahmin edilen Sons Of The Forest, Türkiye’de haftanın en çok satan ikinci oyunu oldu. Endnight Games tarafından geliştirilen devam oyunu, büyüleyici bir dünyada hayatta kalma mücadelesi veren oyunculara heyecan verici bir deneyim sunuyor.

Kader 2
Bungie’s Destiny 2, Türkiye’de haftanın en çok satan üçüncü oyunu oldu. Bu popüler MMOFPS oyunu, oyunculara uzaydaki maceralarında keyifli bir deneyim sunuyor.

FIFA 23
EA’nın en yeni futbol oyunu FIFA 23, Türkiye’de haftanın en çok satan dördüncü oyunu oldu. Bu popüler futbol simülasyonu, gerçekçi oynanışı ve geniş kadro seçenekleriyle oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Hogwarts Mirası
Hem ön sipariş hem de çıkış dönemlerinde birinci olan Hogwarts Legacy, Türkiye’de haftanın en çok satan beşinci oyunu oldu. Avalanche Software tarafından geliştirilen bu aksiyon rol yapma oyunu, sizi Harry Potter evreninde geçen büyüleyici bir maceraya davet ediyor.

atomik kalp
Mundfish’in nişancı oyunu Atomic Heart, Türkiye’de haftanın en çok satan altıncı oyunu oldu. Oyunun hikaye anlatımı bazı eleştirmenlerden olumsuz eleştiriler alsa da genel olarak oyuncular tarafından beğenildi.

Görev Çağrısı: Modern Savaş 2
Türkiye’de 1.099 TL gibi yüksek bir fiyata satılan Call of Duty: Modern Warfare 2, haftanın en çok satan yedinci oyunu oldu. Bu efsane FPS oyunu, oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Wo Long: Düşmüş Hanedan
Nioh’un geliştiricileri Team NINJA tarafından piyasaya sürülen ruh benzeri RPG oyunu Wo Long: Fallen Dynasty, Türkiye’de haftanın en çok satan sekizinci oyunu oldu.

Resident Evil 4
Türkiye’de ön siparişe açılan ve 563,47 TL gibi yüksek bir fiyatla satılan Resident Evil 4, haftanın en çok satan dokuzuncu oyunu oldu. Bu korku oyunu, önceki sürümlerine göre geliştirilmiş grafikleri ve oynanışıyla dikkat çekiyor.

Metro Çıkışı
Yüzde 75 indirimle 46,75 TL’ye gerileyen Metro Exodus, Türkiye’de haftanın en çok satan onuncu oyunu oldu. Bu kıyamet sonrası FPS, oyuncuları Rusya’nın çeşitli yerlerinde hayatta kalma mücadelesi verdikleri bir dünyaya götürüyor.

Türkiye’deki Steam kullanıcıları, CS:GO, Sons Of The Forest gibi popüler oyunlar ile FIFA 23 ve Destiny 2 gibi popülerliğini yıllar içinde koruyan popüler oyunlara haftanın en çok satan oyunları arasında yoğun ilgi gösteriyor.

Bir haberin daha sonuna geldik, yeni haberimizde görüşmek üzere…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir