Genel

Marvel’s Spider-Man 2 çoklu evren özelliği olacak mı?

Haberin Detayları

Marvel Evreninin çizgi roman ve film hayranları, çok boyutlu evrende geçen yeni bir Marvel’s Spider-Man 2 oyunu olasılığını düşünüyor. Insomniac Games tarafından geliştirilen devam oyununun çok boyutlu temayı ele alabileceğine dair birçok ipucu var. Özellikle Örümcek Adam’ın geçmiş çizgi roman ve filmlerdeki çoklu evren maceraları bu fikri pekiştiriyor.

Insomniac Games, Spider-Man’in çoklu evren maceralarına mı yoksa kendi benzersiz oyun evrenine mi devam edecek? Konuyla ilgili henüz kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte Spider-Man: No Way Home’un çoklu evren temasını işleyecek olması ve yakında çıkacak olan Spider-Man: Beyond the Spider-Verse 2 ile Marvel’s Spider-Man 2″ de benzer özelliklere sahip. içerik. Bu yolu izleyebileceği fikrini pekiştirdi.

Böyle bir durumda Marvel’s Spider-Man 2’nin çoklu evren teması oyuna ekstra bir boyut ve derinlik katacaktır. Ayrıca Peter Parker ve Miles Morales’in yanı sıra Venom, Lizard, Avcı Kraven, Spectre, Black Cat ve Master Mimic gibi ünlü kötü adamların da oyunda yer alması bekleniyor. Tüm bu karakterlerin karmaşık ilişkilerini ve çoklu evren tehditlerini aynı oyunda çözmek zorunda kalsaydık, oyuncu için heyecan verici ve zorlu bir deneyim olurdu.

Insomniac Games, Marvel’s Spider-Man 2’nin çıkış tarihi hakkında henüz kesin bir bilgi vermezken, oyunun hayranları büyük umutlarla yeni bir duyuru bekliyor. Ek olarak, hayranlar, Venom karakterinin orijinal çizgi romandan farklı bir yorum alacağına dair ikna edici bir teoriye sahipler. Bununla birlikte, çoğu, çoklu evren temasının oyunun genel hikayesini nasıl etkileyeceğidir.

 

 

Bu nedenle, Marvel’s Spider-Man 2 çoklu evreninin teması hakkında henüz kesin bir bilgi yok. Ancak bu ihtimal oyun dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

Bu da oyuncular için hem beklenmedik sürprizler hem de daha karmaşık ve zor görevler anlamına geliyor. Ancak, çoklu evren teması olsun ya da olmasın, Marvel’s Spider-Man 2, oyun dünyasında büyük bir etki yaratmayı vaat ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir