Genel, Steam

Forza Motorsport için beklenen çıkış tarihi belli oldu!

Haberin Detayları

Microsoft, yarış tutkunlarının merakla beklediği yeni bir oyun hakkında yeni bir haber paylaştı: Forza Motorsport nihayet çıkış tarihini açıkladı. Oyun, Gran Turismo’nun doğrudan rakibi olarak bu Ekim ayında piyasaya sürülecek. XboxGames Vitrini kapsamında oyunu tanıtan yeni bir fragman da yayınlandı.

Daha erken bir çıkış tarihi ve yeni bir fragman
Forza Motorsport serisinin son oyunu, 10 Ekim 2023’te beklenenden çok daha önce karşımıza çıkacak. Microsoft ayrıca oyun için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Yeni oyun, Gran Turismo gibi popüler serilere doğrudan rakip olarak görülüyor.

Tek oyunculu kariyer modu ve çevrimiçi yarışmalar

Yeni Forza oyunu, tek oyunculu bir kariyer modu ve çevrimiçi rekabet unsurları içerecek. Oyunda 500’den fazla araba ve çeşitli “dünyaca ünlü” pistler yer alacak. Microsoft ayrıca oyunun kısmen “son teknoloji yapay zeka ve gelişmiş fizik” kullandığını doğruladı. Bunun tam olarak ne anlama geldiğini oyun çıktığında öğreneceğiz.

Yeni Özellikler ve Erişilebilirlik Adımları
Microsoft ve geliştirici Turn 10, Forza Motorsport’un çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgilere ek olarak, görme engelliler topluluğunun erişimine açık hale getirmek için eklenen yeni ses özellikleri de dahil olmak üzere pek çok yeni bilgi paylaştı.

 

Yeni oyunun teknik özellikleri ve hedef kriterleri
Forza Motorsport’un Xbox One sürümü yerel yerine bulut tabanlı olacağından, yeni oyunun daha yüksek bir teknik standardı hedeflediği söyleniyor. Bu, Xbox Series X gibi daha gelişmiş özellikleri içerecektir. Forza Horizon serisinin aksine, bunun doğrudan Gran Turismo ile rekabet edeceğini belirtmek önemlidir. Seri, öne çıkan gerçekçilik duygusuyla işin simülasyon tarafına daha çok odaklanacak.

Yeni Forza oyunu, yarış tutkunlarına yepyeni bir deneyim yaşatacak. Oyunun özgünlük, çeşitlilik ve erişilebilirlik kombinasyonu, Ekim 2023’ü bekleyen oyuncuların dört gözle bekleyebileceği gün haline getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir