Genel

Escape from Tarkov: heyecan verici bir güncelleme geliyor!

Haberin Detayları

Oyun dünyasının en popüler FPS (First Person Shooter) oyunlarından biri olan Escape from Tarkov, Battlestate Games tarafından geliştirilen ilginç bir güncelleme ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. 2023 yılına yönelik yenilikler ve eklemeler oyunun hayran kitlesini memnun edecek gibi görünüyor.

 

Yeni içerik ve yenilik

“Escape from Tarkov”, oyuncuları şaşırtmak için pek çok yeni içerik ve önemli güncellemeler getirecek. Bu yeniliklerin detayları, Battlestate Games tarafından yayınlanan 2023 yol haritasında yer alıyor. İddiaya göre oyuncular bu yenilikleri ve geliştirmeleri Ağustos ayına kadar deneyimleyebilecek ve sonrasında oyun sıfırlanacak.

 

Oyun Güncellemelerine Genel Bakış

Battlestate Games, Escape from Tarkov’a eklenecek yenilikler ve değişiklikler hakkında bilgi verdi. Yayınlanan listeye göre güncellemenin getirdiği yeniliklerden bazıları şunlar:

rastgele konteyner görünümü

gelişmiş arıtma sistemi

Tarkov sokaklarının genişletilmesi

Kaban adında yeni bir patron

denge egzersizi

Yeni modlar ve silahlar: PKM, SVT, AVT, AK-12 ve son teknoloji silahlar

 

Oyuncu Başarıları ve Yeni Özellikler

Ağustos 2023’te oyuncu başarılarının sıfırlanacağı belirtilmiş ve daha sonra geliştiricinin bir test süreciyle yapacağı diğer değişikliklerin oyuna dahil edileceği duyurulmuştu. Bu değişiklikler arasında Tarkov sokaklarındaki BTR’ler, sol omuz atışları, atlamalar, başarılar, yeni patronlar ve yeni silahlar yer alacak.

Gelecek planları ve geliştirme

Oyunun yaratıcısı, bu güncelleme dalgasının ardından oyuncu başarılarının Aralık ayında yeniden sıfırlanacağını söyledi. İlerleyen zamanlarda oyun haritasına yeni lokasyonların ekleneceği de açıklandı. Battlestate Games ayrıca performans optimizasyonları, Unity motor güncellemeleri ve yeni bir eşleştirme sistemi üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Escape from Tarkov, PC platformu için hazır ve şu anda kapalı beta aşamasında, oyunculara yıl boyunca Battlestate Games’in yenilik ve geliştirmeleriyle heyecan verici bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir