EU | TR 100 + 25 Elmas 33.00
spinner
EU | TR 210 + 53 Elmas 66.00
spinner
EU | TR 530 + 133 Elmas 165.00
spinner
EU | TR 1080 + 270 Elmas 330.00
spinner
EU | TR 2200 + 550 Elmas 660.00
spinner

Free Fire Diamonds (TR | EU)

33.00660.00

  • Turkcoda garantisi
  • contract Tüm ürünler yasal ve resmidir

Hakkında

Oyun maksimum 50 oyuncudan oluşur. Oyuncular bir başlangıç ​​konumu seçmekte ve yaşamlarını uzatmak için silah ve malzemeleri almakta özgürdür. Oyuncular oyuna katıldıklarında bir uçakla adanın üzerinde uçuyorlar. Uçak adanın üzerinde uçarken oyuncular istedikleri yere atlayabilirler. Bu sayede düşmanlardan uzağa inebilir ve stratejik yerleri seçebilirler. İndikten sonra oyuncu yararlı olabilecek silahları ve eşyaları aramalıdır. Adanın her yerinde tıbbi ekipman, orta ve büyük silahlar, el bombaları ve diğer eşyalar bulunabilir. Oyuncunun nihai hedefi adada çevrimiçi olarak 50-51 kişiye kadar hayatta kalmaktır; bu, oyuncunun hayatta kalan tek kişi olmasını sağlamak için yol boyunca karşılaşılan tüm rakipleri ortadan kaldırmasını gerektirir. Oyunun haritasının mevcut güvenli alanı zamanla daralır ve harita, hayatta kalan oyuncuları karşılaşmaları zorlamak için daha dar noktalara yönlendirir. Hayatta kalan son oyuncu veya takım turu kazanır.

En ucuz Free Fire Elmas Turkcoda‘da. Bu oyunu ve buna benzer birçok oyunu en uygun fiyat ve mükemmel hizmet ile Turkcoda’dan anında satın alabilirsiniz. Hemen alışverişe başlamak ve vakit kaybetmeden fırsatlardan yararlanmak için tıklayın.

Nasıl Yüklenir?

Avrupa, Türkiye sunucusu için geçerlidir.

  1. ggtopup.com adresine giriş yapın.
  2. Free Fire seçeneğine ve Oyuncu ID seçeneğine tıklayın.
  3. Oyuncu ID’nizi girin, Giriş butonuna tıklayın.
  4. Açılan sayfada “Garena Ön Ödemeli Kart Kodu” yazan alana satın almış olduğunuz FF Elmas kodunu girerek Onayla butonuna tıklayın.

Bu üründe bayiler için topdan indirimli satış seçenekleri mevcuttur.

``İş Ortaklığı`` sayfasından başvuru yapıb bayimiz olub indirimlerden yararlanabilirsiniz.