PUBG Mobile 60 UC 33.00
spinner
PUBG Mobile 325 UC 165.00
spinner
PUBG Mobile 660 UC 330.00
spinner
PUBG Mobile 1800 UC 825.00
spinner
PUBG Mobile 3850 UC 1,650.00
spinner
PUBG Mobile 8100 UC 3,300.00
spinner

PUBG Mobile UC Epin

33.003,300.00

  • Turkcoda garantisi
  • contract Tüm ürünler yasal ve resmidir

Hakkında

PUBG Mobile’da oyuncular 100 kişilik bir takıma katılarak savaşmaya başlarlar. Adada silah, mühimmat, tıbbi malzeme ve diğer malzemeleri arayarak ve diğer oyuncularla savaşarak hayatta kalmaya çalışıyor. Oyunun amacı hayatta kalan son kişi veya takım olmak ve büyük ödülü kazanmaktır.

Oyuncular tek başlarına veya iki veya dört kişilik bir takım halinde oynamayı seçebilirler. Daha sonra bir oyun modu ve harita seçerler. 100 oyuncu lobide toplanırken, oyuncular bir adada özgürce hareket ederek ayakta kalan son kişi veya takım olmak için bekliyor ve savaşmaya hazırlanıyor.

Oyun, oyuncunun harita üzerinde bir uçak uçurması ve bir paraşüt seçmesiyle başlar. Uçak uçuşunu tamamladıktan sonra oyuncu mavi alana geçmezse sağlığını kaybeder. Mavi alandaki oyuncuların güvenli bir alana gitmesi gerekmektedir. Oyun ilerledikçe güvenli bölge küçülür ve mavi bölge daha fazla hasar vermeye başlar. Haritada rastgele kırmızı alanlar görünecek ve bu alanlar bombalanacak. Uçaklar harita üzerinde uçuyor ve içinde airdrop adı verilen özel ekipman içeren bir paket bırakıyor.

Oyuncular savaşları kazanmalarına yardımcı olabilecek donanımlar ararlar. Bu işleme ganimet denir. Yağma ölü oyuncular aracılığıyla da tamamlanabilir. Oyuncular silahları, teçhizatı, eşyaları ve araçları bulabilirler. Oyuncular oyunun başlarında savaşmayı, ganimeti tamamladıktan sonra savaşmayı veya saklanarak kazanmayı seçebilirler. Oyun ayakta kalan son kişi veya takım kalana kadar devam eder. Büyük Ödül: Winner Winner, Chicken Dinner!

En ucuz PUBG Mobile UC  Turkcoda‘da. Bu oyunu ve buna benzer birçok oyunu en uygun fiyat ve mükemmel hizmet ile Turkcoda’dan anında satın alabilirsiniz. Hemen alışverişe başlamak ve vakit kaybetmeden fırsatlardan yararlanmak için tıklayın.

Nasıl Yüklenir?

  1. https://www.midasbuy.com/midasbuy/tr/redeem/pubgm adresine geçiş yapın.
  2. Çıkan ekranda PUBG Mobile oyun ID’nizi yazdıktan sonra Tamam’a tıklayın.
  3. Sitemizden Satın almış olduğunuz kodu yazdıktan sonra OK’a tıklayın.
  4. Tebrikler, UC oyun hesabınıza eklendi.

Bu üründe bayiler için topdan indirimli satış seçenekleri mevcuttur.

``İş Ortaklığı`` sayfasından başvuru yapıb bayimiz olub indirimlerden yararlanabilirsiniz.