Valorant

Anında Oyun Modu Valorant’a Geliyor!

Haberin Detayları

İşte sizi memnun edecek yeni bir duyurumuz var. Bir süredir birçok oyuncu, toplulukta ve her yerde maçların uzunluğu ve hızı hakkında şikayetlerini dile getiriyor. Riot Games, oyun süresi hakkında hararetli bir tartışmayı ateşleyen Valorant için yeni bir hızlı oyun modunu duyurdu. Daha önce bu konu ile ilgili bazı bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Bu gönderide, yeni Hızlı Oyun Modu hakkında daha fazla ayrıntı sağlayacağız.
Valorant kısa sürede başarıya ulaşmış ve dünyanın en popüler oyunlarından biri haline gelmiştir. Şirket bunu sürdürmek için çeşitli güncellemeler ve oyun modları getirmeye devam ediyor. Bu kez Riot Games, zaman zaman tepkiyle karşılaşan oyun uzunluğu konusunda yeni bir adım attı.
Oyuncuların Valorant ile ilgili en yaygın şikayetlerinden biri maçların süresidir. Riot Games, bu durumu göz önünde bulundurarak daha kısa bir oyun modu üzerinde çalışmalara başladı. Herkese açık betada yeni oyun modunun testleri başladı.
Hepimizin bildiği gibi, normal modda ve dereceli modda maçlar genellikle 30-50 dakika sürer. İki dakikalık rauntlarda, bir takımın 13 raunt kazanması ve galip gelmesi bazen uzun zaman alabilir. Skor 12-12’ye ulaşırsa rekabetçi oyun daha uzun sürebilir. Çünkü takımlar devam etmek için oy kullanırsa, uzatmalarda en az iki raund kazanmaları gerekir.
Riot Games, Swiftplay maçlarının yaklaşık 15 dakika sürmesini beklediklerini söyledi. Yeni oyun modu ile Riot, düzenli Valorant maçları oynamaya can atan oyunculara hitap etmeyi hedefliyor. Yani PC’de oynayacak 45 dakikası olmayan oyuncular, Swiftplay modu üzerinden 15 dakikalık maç oynayabilecekler. Swiftplay beta modu da 5.12 yamasında geliyor, bu mod bir dizi denge değişikliği ve yeteneklerin birbiriyle etkileşim kurma biçiminde değişiklikler getiriyor.
Swiftplay, derecelendirilmemiş modda kullanılan tüm haritalarda, 10 Ocak’a kadar beta sürümünde mevcut olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir