Pubg Mobile

PUBG Mobil Sistem Gereksinimleri!

Haberin Detayları

PlayerUnknown’s Battlegrounds adlı popüler oyun PUBG Mobile, battle royale oyununun mobil versiyonudur.

PUBG Mobile, Tencent Games tarafından geliştirilmiştir ve Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak indirilebilir. Pubg Mobile oyununu telefondan ve bilgisayardan rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bilgisayarda oynayacaksanız ayrı bir emülatör uygulamasına ihtiyacınız olabilir.

Oyunda 100 kişilik bir adada diğer oyunculara karşı savaşıyorsunuz ve ayakta kalan son kişi veya takım oyunu kazanıyor. Oyuncular adada rastgele bir noktada paraşütle atlayarak oyuna başlıyor ve oyuncular silah ve diğer ekipmanları toplayarak düşmanlara karşı savaşıyor.

PUBG Mobile, farklı oyun modları ve haritalar sunar. Ayrıca oyunun sürekli güncellenen içeriği ile yeni silahlar, ekipmanlar ve kozmetik öğeler de ekleniyor. PUBG Mobile, internet bağlantısı gerektirir ve diğer oyuncularla çevrimiçi olarak oynanır. Bu oyunu oynayabilmek için Pubg Mobile sistem gereksinimleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmanız gerekebilir. Pubg Mobile için minimum sistem gereksinimlerine sahip değilseniz oyun içerisinde donmalar ve takılmalar yaşayabilirsiniz.

Emülatör ile Bilgisayarda Pubg Mobile Nasıl Oynanır?

Emülatör kullanarak bilgisayardan PUBG Mobile oynamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

İlk olarak, bir Android öykünücüsü indirip yükleyin. En popüler emülatörler arasında BlueStacks, NoxPlayer ve LDPlayer vardır.
Öykünücüyü başlatın ve Google hesabınızla oturum açın. Bu, Google Play Store’a erişmenizi ve PUBG Mobile’ı indirmenizi sağlayacaktır.
Google Play Store’a gidin ve PUBG Mobile’ı arayın. Oyunu indirin ve kurun.
Oyunu açın ve PUBG Mobile hesabınızla giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
Oyunun ayarlarını yapmak için “Ayarlar” menüsüne gidin. Burada kontrol ayarlarınızı, grafik ayarlarınızı ve diğer oyun ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Oynamaya hazırsın! Emülatörün klavye ve fare kontrollerini kullanarak PUBG Mobile oynayabilirsiniz. Ayrıca emülatörün özelliklerinden biri de mobil cihazlarda kullanılan kontrol yöntemlerini simüle etmesidir, bu sayede mobil cihazlarda kullanılan dokunmatik kontrol yöntemlerini kullanabilirsiniz.

Pubg Mobil Sistem Gereksinimleri

Pubg Mobile sistem gereksinimleri, iOS ve Android için farklılık gösterebilir. Aşağıda sizin için minimum Pubg Mobile sistem gereksinimleri ve özelliklerini listeledik:

İşletim Sistemi: Android 5.1.1 veya üstü; iOS 9.0 veya üstü
Bellek: 2GB RAM
Depolama: En az 2 GB boş alan
İnternet bağlantısı: Kararlı internet bağlantısı
GPU: Adreno 506 veya üstü; Mali-T760 veya üstü
CPU: 1,8 GHz veya daha hızlı, 8 çekirdek
Ekran: En az 720p çözünürlüğe sahip 5,5 inç ekran

Tüm bu minimum Pubg Mobile sistem gereksinimlerinin dışında, oyunu tam performansla oynamanız için önerilen sistem gereksinimleri de bulunmaktadır. Önerilen sistem gereksinimlerini sizler için şu şekilde derledik:

İşletim Sistemi: Android 8.0 veya üstü; iOS 13 veya üstü
Bellek: 4GB RAM
Depolama: En az 5 GB boş alan
İnternet bağlantısı: Kararlı internet bağlantısı
GPU: Adreno 630 veya üstü; Mali-G72 MP12 veya üstü
CPU: Snapdragon 845 veya daha hızlı; A11 Bionic veya daha hızlı
Ekran: En az 1080p çözünürlüğe sahip 6,0 inç ekran

Daha iyi bir PUBG Mobile deneyimi için önerilen sistem gereksinimlerini karşılamak önemlidir.

Bu özellikler, oyunun sorunsuz çalışmasını ve daha az donma, gecikme veya çökme sorunu yaşamasını sağlar. Mobil için PUBG Mobile sistem gereksinimleri ve PC için PUBG Mobile sistem gereksinimleri farklılık gösterebilir. Bu, bilgisayardaki emülatörlerin özelliklerine bağlı olarak değişebilir. Ayrıca, daha yüksek sistem gereksinimleri, oyundaki grafiklerin ve efektlerin daha iyi görünmesini sağlar.

PUBG Mobile PC için Sistem Gereksinimleri

PUBG Mobile’ın PC’de oynanabilen resmi bir sürümü yoktur. Bununla birlikte, bir Android emülatörü aracılığıyla PC’de PUBG Mobile oynamak mümkündür. Bu durumda PUBG Mobile sistem gereksinimleri, PC için emülatöre göre değişiklik gösterebilir. Bu, Android öykünücüsünün gereksinimlerine göre değişebilir.

En yaygın kullanılan Android emülatörleri arasında BlueStacks, LDPlayer, NoxPlayer ve Gameloop (Tencent Gaming Buddy) bulunmaktadır. Bu emülatörlerin her birinin farklı sistem gereksinimleri olabilir, ancak PC için aşağıdaki minimum PUBG Mobile sistem gereksinimleri listelenebilir:

İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 (64 bit)
İşlemci: Intel veya AMD işlemci, 2 çekirdek ve 2,8 GHz veya üzeri
Bellek: En az 4 GB RAM
Depolama: En az 5 GB depolama alanı (Oyun ve emülatör için)
Grafik kartı: Intel HD Graphics 520 veya üstü (NVIDIA veya AMD önerilir)
Bağlantı: İnternet bağlantısı (minimum 3G hızı önerilir)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir