25 TL 25.00
spinner
50 TL 50.00
spinner
100 TL 100.00
spinner
250 TL 250.00
spinner
500 TL 500.00
spinner
1000 TL 1,000.00
spinner

Amazon Hediye Kartı (TR)

25.001,000.00

  • Turkcoda garantisi
  • contract Tüm ürünler yasal ve resmidir

Hakkında

Amazon.com.tr hediye kartları için herhangi bir ek ücret ödemenize gerek yoktur. Hediye kartları veriliş tarihinden itibaren 10 yıl süreyle geçerlidir.Birçok farklı tutar arasından dilediğiniz hediye kartını seçebilirsiniz.

Hediye Kartları yalnızca Amazon.com.tr tarafından satılan ürünleri satın almak için kullanılabilir (Amazon.com.tr’de satılan üçüncü taraf satıcıların ürünlerini içeren siparişler için kredi kartı veya banka kartı gibi alternatif bir ödeme yöntemi kullanabilirsiniz) .

Hediye kartları satın alma işleminden hemen sonra kullanılabilir. Dilerseniz yıl boyunca hediye kartları da satın alabilir, özel günler için önceden plan yapabilirsiniz.

Amazon.com.tr Hediye Kartları, yalnızca Amazon.com.tr’de ve Amazon.com.tr Hediye Kartı Şartlar ve Koşullarında belirtilen belirli web sitelerinde geçerli ürün ve hizmetlerin satın alınması için kullanılabilir.

En ucuz Amazon Hediye Kartıları Turkcoda‘da. Bu oyunu ve buna benzer birçok oyunu en uygun fiyat ve mükemmel hizmet ile Turkcoda’dan anında satın alabilirsiniz. Hemen alışverişe başlamak ve vakit kaybetmeden fırsatlardan yararlanmak için tıklayın.

Nasıl Yüklenir?

  1. https://www.amazon.com.tr/ adresinden hesabınıza giriş yapın.
  2. “Hesabım” kısmına girip “Hediye Kartları” bölümüne tıklayın.
  3. “Hediye Kartı Yükle” tuşuna tıkladıktan sonra kodunuzu girin ve “Hesabınıza ekleyin” tuşuna tıklayın.
  4. Tebrikler, bakiyeniz hesabınıza eklendi.

Bu üründe bayiler için topdan indirimli satış seçenekleri mevcuttur.

``İş Ortaklığı`` sayfasından başvuru yapıb bayimiz olub indirimlerden yararlanabilirsiniz.